Uszodaépítés- Áldását adta a közgyűlés

Uszodaépítés- Áldását adta a közgyűlés

Csütörtökön áldását adta Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése így uszoda épülhet a Continental Arena szomszédságában 2,48 milliárd forintból. A közgyűlés korábbi határozatával hozzájárult ahhoz, hogy az AQUA SE., az általa a Magyar Vízilabda Szövetség felé benyújtott pályázat sikeres elbírálása esetén TAO-s forrásból uszodát építsen Nyíregyháza belvárosában.

Városi Sportgála - Molnár Kristóf az Év vízilabdása

Városi Sportgála - Molnár Kristóf az Év vízilabdása

A hagyományokhoz hűen idén is megrendezték a Sportgálát Nyíregyházán. Sikeres éve volt a 2017-es a nyíregyházi sportnak. Számos nemzetközi vidalon szerepeltek jól a város versenyzői, akiket a hagyományos Sportgálán köszöntöttek.

Gyere velünk moziba!

Gyere velünk moziba!

Az AQUA Se idén is közös mozizásra invitálja az egyesületben sportoló (vízilabdázó, úszó) gyerekeket. December 07-én csütörtökön 18 órakor a Nyír Plaza Cinema Cityben a Thor: Ragnarök című kalandfilmet nézzük meg közösen. A mozijegyet mi fizetjük a popcornról és az üdítőről neked kell gondoskodni

Vidék Bajnokság: Házigazdaként fiúk-lányok közösen

Vidék Bajnokság: Házigazdaként fiúk-lányok közösen

Nyíregyházán játszik bajnoki mérkőzést az Aqua Se GYEREK V. korosztályos csapata, ahol mint ismert formálódóban van az egyesület lány csapata. December 2-án szombaton a Vidék Bajnokság aktuális fordulójában házigazdaként szerepelnek Urbin Tibor játékosai

Egerben startol az Észak-keleti Liga Kupa

Egerben startol az Észak-keleti Liga Kupa

Decemberben újabb bajnokságban kezdi meg szereplését az Aqua Se három korosztályos csapata. Az Utánpótlás Országos Bajnokság és a Vidék Bajnokság sűrű programja mellé becsatlakozik az Észak-keleti Liga Kupa is.

 Hét másodpercen múlt...

Hét másodpercen múlt...

Az Aqua Se gyerek csapata szintén Vácon játszott bajnoki mérkőzést a hétvégén.Szilágyi Csongor legényei nagyon jól kezdtek, ami az eredményen is meglátszott hiszen az első negyedben három góllal is vezetett a csapat.

Váci vitézkedés

Váci vitézkedés

A hétvégén folytatódott a Vízilabda Utánpótlás Országos Bajnokság. Az Aqua Se csapata a Váci VSE ellen szállt vízbe a bajnoki pontokért ezúttal idegenben.

Vácon vizitál az AQUA

Vácon vizitál az AQUA

A hétvégén folytatódik a Vízilabda Utánpótlás Országos Bajnokság, ahol két korosztályos csapatunk (Serdülő és Gyermek) is vízbe száll a Váci VSE ellen.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság 2018/2019
Alapszakasz - B csoport
Helyszín: Nagykanizsa uszoda

15. Forduló: (2019.03.31. előre hozott mérkőzés)
2018. szept. 29. szombat
15:30 KVSE- AQUA SE (gyerek)
17:00 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

1. Forduló:
2018. szept. 30. vasárnap
10:00 KVSE- AQUA SE (gyerek)
11:30 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók