Serdülők - Szombaton fent, vasárnap lent

Serdülők - Szombaton fent, vasárnap lent

A serdülőkre hárult a legnagyobb feladat a hétvégén hiszen három mérkőzést és többszáz kilométer kellett teljesíteni a sikeres hétvégéhez. Szombaton a  bajai uszodában a Vidék Bajnokság  1. fordulójában a csapat szárnyalt és két sima győzelmet szerzett a  Szekszárd és az Újszilvás ellen.

GYEREK II - Felemás szolnoki kiruccanás

GYEREK II - Felemás szolnoki kiruccanás

Megkezdte szereplést a Vidék Bajnokság 2017/2018 GYEREK II.(2003-2004) korcsoportja szombaton. A Szilágyi Csongor által irányított csapat Szolnokon a Tiszaligeti uszodában két mérkőzést játszott.

GYEREK IV - Majdnem 100 %-os szegedi hétvége

GYEREK IV - Majdnem 100 %-os szegedi hétvége

A hétvégén kétnapos fordulót rendeztek a Vidék Bajnokság Gyerek IV. korcsoportjában Szegeden. Csapatunk négyórás utazást követően érkezett meg a dél-alföldi városba, ahol négy mérkőzést kellett teljesíteni.

Mozgalmas bajnoki hétvége következik

Mozgalmas bajnoki hétvége következik

Az előttünk álló hétvégét a jól ismert szlogennel is összefoglalhatnánk, hiszen több fronton és helyszínen kell helytállni az Aqua Se korosztályos csapatainak. A legfontosabb tudnivaló, hogy elkezdődnek a Vidék bajnokság küzdelmei.

Egyre közelebb...

Egyre közelebb...

A tavalyi évben született döntés arról, hogy 2019-re készülhet el az új versenyuszoda Nyíregyházán. A TAO-s forrásból és Nyíregyháza MJV támogatásának köszönhetően közel 2,5 milliárd forintért megépülő 50 méteres versenyuszoda a Continental Aréna melletti teniszpályák helyén valósulhat meg.

Minden fronton jobbak voltunk

Minden fronton jobbak voltunk

Az Utánpótlás Országos Bajnokságban szereplő Gyerek I. korosztályos csapatunk ugyancsak a Honvéd  csapatával mérkőzött Nyíregyházán. A serdülőkhöz hasonlóan ezen a mérkőzésen is győzelmi esélyekkel szálltunk a vízbe, és végül magabiztos és szép játékkal vertük a jó nevű fővárosi csapatot.

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Folytatódott a pontvadászat az Utánpótlás Országos Bajnokságban. Ezúttal a Honvéd  csapata vendégeskedett Nyíregyházán. Az előzetes esélylatolgatás alapján nehéz, de nyerhető mérkőzés várt a serdülő csapatra.

 Letették névjegyüket a lányok

Letették névjegyüket a lányok

Szombaton a GYEREK V. korcsoport csapata mérettette meg magát a miskolci Kemény Dénes Sportuszodában. Közismert, hogy ez a korosztály vegyes lebonyolítású bajnoki rendszerben működik (azaz fiúk/lányok is szerepelhetnek a csapatban). Örömteli hír, hogy két győzelemmel debütált csapat.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság 2018/2019
Alapszakasz - B csoport
Helyszín: Nagykanizsa uszoda

15. Forduló: (2019.03.31. előre hozott mérkőzés)
2018. szept. 29. szombat
15:30 KVSE- AQUA SE (gyerek)
17:00 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

1. Forduló:
2018. szept. 30. vasárnap
10:00 KVSE- AQUA SE (gyerek)
11:30 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók