Minden fronton jobbak voltunk

Minden fronton jobbak voltunk

Az Utánpótlás Országos Bajnokságban szereplő Gyerek I. korosztályos csapatunk ugyancsak a Honvéd  csapatával mérkőzött Nyíregyházán. A serdülőkhöz hasonlóan ezen a mérkőzésen is győzelmi esélyekkel szálltunk a vízbe, és végül magabiztos és szép játékkal vertük a jó nevű fővárosi csapatot.

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Folytatódott a pontvadászat az Utánpótlás Országos Bajnokságban. Ezúttal a Honvéd  csapata vendégeskedett Nyíregyházán. Az előzetes esélylatolgatás alapján nehéz, de nyerhető mérkőzés várt a serdülő csapatra.

 Letették névjegyüket a lányok

Letették névjegyüket a lányok

Szombaton a GYEREK V. korcsoport csapata mérettette meg magát a miskolci Kemény Dénes Sportuszodában. Közismert, hogy ez a korosztály vegyes lebonyolítású bajnoki rendszerben működik (azaz fiúk/lányok is szerepelhetnek a csapatban). Örömteli hír, hogy két győzelemmel debütált csapat.

Hazai pályán a Honvéd ellen

Hazai pályán a Honvéd ellen

November 05-én vasárnap Nyíregyházán folytatódik a pontvadászat az Utánpótlás Országos Bajnokságban, ahol két korosztályos csapattal szerepel az AQUA. Ezúttal a Honvéd - Utánpótlás Vízilabda csapata a HUVK SE II vendégeskedik a Sóstói uszodában. Nehéz, de nyerhető mérkőzés vár a játékosokra.

Szabolcs Tour: egyéni csúcsok, jó eredmények

Szabolcs Tour: egyéni csúcsok, jó eredmények

Egyesületünk úszói, alig egy hónapos felkészülés után, sikeresen rajtoltak a Mátészalkán megrendezett Szabolcs -Tour első fordulóján. Hatalmas egyéni csúcsokkal, jó eredményekkel, érmekkel tértünk haza. Köszönet az Egyesületnek és a kedves Szülőknek a támogatásért. A következő Szabolcs Tour Ibrányban lesz, 2017.november 18.-án szombaton.

Balszerencsés kanizsai hétvége

Balszerencsés kanizsai hétvége

 Dupla bajnoki fordulóra utazott Nagykanizsára az Aqua Se két korosztályos csapata az elmúlt hétvégén. Hiába az autópálya így is közel 7 óra utazást követően, szombaton kora délután érkeztek meg csapataink, hogy lejátszák soron következő meccseiket a országos bajnokságban.

Megy az AQUA, megy az AQUA Kanizsára...

Megy az AQUA, megy az AQUA Kanizsára...

A hétvégén folytatódik a 2017/18-as Vízilabda Utánpótlás Országos Bajnokság, ahol két korosztályos csapatunk (Serdülő és Gyermek) is vízbe ugrik a Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület ellen a városi uszodában.

Szabolcs-Tour úszóverseny Mátészalkán

Szabolcs-Tour úszóverseny Mátészalkán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Úszószövetség 2012-ben indította útjára Szabolcs-Tour úszóverseny sorozatot. A megyei versenysorozat évről-évre más más helyszínen kerül megrendezésre. Az ünnnepi hossszú hétvégén ezúttal Métészalka ad otthon az eseménynek, ahol megmérettetik magukat az Aqua Se tehetséges úszói is.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

Kapcsolódó videók