Hazai pályán a Honvéd ellen

Hazai pályán a Honvéd ellen

November 05-én vasárnap Nyíregyházán folytatódik a pontvadászat az Utánpótlás Országos Bajnokságban, ahol két korosztályos csapattal szerepel az AQUA. Ezúttal a Honvéd - Utánpótlás Vízilabda csapata a HUVK SE II vendégeskedik a Sóstói uszodában. Nehéz, de nyerhető mérkőzés vár a játékosokra.

Szabolcs Tour: egyéni csúcsok, jó eredmények

Szabolcs Tour: egyéni csúcsok, jó eredmények

Egyesületünk úszói, alig egy hónapos felkészülés után, sikeresen rajtoltak a Mátészalkán megrendezett Szabolcs -Tour első fordulóján. Hatalmas egyéni csúcsokkal, jó eredményekkel, érmekkel tértünk haza. Köszönet az Egyesületnek és a kedves Szülőknek a támogatásért. A következő Szabolcs Tour Ibrányban lesz, 2017.november 18.-án szombaton.

Balszerencsés kanizsai hétvége

Balszerencsés kanizsai hétvége

 Dupla bajnoki fordulóra utazott Nagykanizsára az Aqua Se két korosztályos csapata az elmúlt hétvégén. Hiába az autópálya így is közel 7 óra utazást követően, szombaton kora délután érkeztek meg csapataink, hogy lejátszák soron következő meccseiket a országos bajnokságban.

Megy az AQUA, megy az AQUA Kanizsára...

Megy az AQUA, megy az AQUA Kanizsára...

A hétvégén folytatódik a 2017/18-as Vízilabda Utánpótlás Országos Bajnokság, ahol két korosztályos csapatunk (Serdülő és Gyermek) is vízbe ugrik a Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület ellen a városi uszodában.

Szabolcs-Tour úszóverseny Mátészalkán

Szabolcs-Tour úszóverseny Mátészalkán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Úszószövetség 2012-ben indította útjára Szabolcs-Tour úszóverseny sorozatot. A megyei versenysorozat évről-évre más más helyszínen kerül megrendezésre. Az ünnnepi hossszú hétvégén ezúttal Métészalka ad otthon az eseménynek, ahol megmérettetik magukat az Aqua Se tehetséges úszói is.

Serdülő OB: Bravúros szezonnyitó

Serdülő OB: Bravúros szezonnyitó

Október 15-én vasárnap megkezdődött a pontvadászat a 2017/18-as Fiú Serdülő Országos Bajnokságban is, ahol szintén szerepel korosztályos csapatunk. Az első mérkőzésen hazai környezetben a budapesti Vidám Vizilovak csapatával játszottunk és izgalmas mérkőzésen látványos játékkal 10-9 arányban bravúros győzelmet arattunk.

Gyermek OB: Lesz ez még jobb is - Vereség a Vidám Vízilovaktól

Gyermek OB: Lesz ez még jobb is - Vereség a Vidám Vízilovaktól

Október 15-én vasárnap megkezdődött a pontvadászat a 2017/18-as Fiú Gyermek Országos Bajnokságban, ahol korosztályos csapatunk is szerepel. Az első mérkőzésen hazai környezetben a budapesti Vidám Vizilovak korosztályos csapatával játszottunk és 17-6-ra elveszítettük a mérkőzést.

Bajnoki nyitány a  Vidám Vízilovakkal

Bajnoki nyitány a Vidám Vízilovakkal

Dobogós reményekkel vág neki az Aqua Sport Egyesület a következő bajnoki szezonnak. Vasárnap megkezdődik a pontvadászat az Utánpótlás Országos Bajnokságban, ahol két korosztályos csapattal is szerepel a megyeszékhely utánpótlásnevelő vízilabda egyesülete.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság 2018/2019
Alapszakasz - B csoport
Helyszín: Nagykanizsa uszoda

15. Forduló: (2019.03.31. előre hozott mérkőzés)
2018. szept. 29. szombat
15:30 KVSE- AQUA SE (gyerek)
17:00 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

1. Forduló:
2018. szept. 30. vasárnap
10:00 KVSE- AQUA SE (gyerek)
11:30 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók