Ünnepre készülünk - 15 éves az Aqua SE

Ünnepre készülünk - 15 éves az Aqua SE

Idén ünnepli alapításának 15. évfordulóját az Aqua Sport Egyesület. Júniusban családi nap keretében kezdődik az ünnepi programsorozat, amelynek várhatóan a legnagyobb attrakciója lesz az uszoda őszi átadása. Szakács Roland sportszakmai vezető elmondta: az Uvse Vízilabda csapatai kihelyezett bajnoki mérkőzést játszanak majd az új létesítményben, és ígéretet van arra is, hogy a felnőtt válogatott egy felkészülési mérkőzését a megyeszékhelyen játssza majd.

OB II-  Egy Számmal jobb volt az ellenfél

OB II- Egy Számmal jobb volt az ellenfél

Március 30-én szombaton a középszakasz 2. fordulóját rendezték a vízilabda OB II-es férfi Bajnokságban Nyíregyházán. A középszakaszban három fordulót rendeznek, ahol hat mérkőzést játszunk a Szentes, Százhalombatta és a fővárosi Semmelweis Egyetem csapataival. A hétvégi hazai fordulót ismét csak 50 %-ra sikerült teljesíteni, hiszen míg a Százhalombatta csapatát magabiztosan legyőztük(14-5) a csoport favorit fővárosi egyetemi csapata ellen kikaptunk(10-7).

ÉK/Gyerek III: Vereség Debrecentől

ÉK/Gyerek III: Vereség Debrecentől

Debrecenben folytatódott az Észak-keleti Gyermek III. Bajnokság a második fordulóval, ahol 2006-os csapatunk meglehetősen vegyes formát mutatva szerepelt. A két meccsen a megszerezhető hat pontból mindössze egy pontot sikerült benyűjteni. A Miskolccal döntetlent játszottunk (7-7) míg a hazai DVSE csapata ellen súlyos zakóba szaladtunk bele (13-4). A következő fordulót Egerben rendezik.

BENU-UP/OB: Geri behúzta a tízet

BENU-UP/OB: Geri behúzta a tízet

A serdülők magabiztosan, gyerek csapatunk komoly küzdelemben tartotta itthon a bajnoki pontokat az Utánpótlás Országos Bajnokság 12. fordulójában. A hatalmas távolságok miatt ősszel nyíregyházi csapat utazott két napra Sopronba (2 bajnoki mecset játszani) most pedig a soproniak viszonozták látogatásukat, igaz a sorsolás szerint a dunántúli csapatnak csak egy mérkőzést kellett teljesíteni.

BENU/UP OB: Elmaradt a fókashow

BENU/UP OB: Elmaradt a fókashow

Nevükkel és kiváló úszástudásukkal ellentétben nem okozott problémát a fókák legyőzése a vízben olyanannyira, hogy a bajnoki rendszerben megszokott két mérkőzésből csak egyet játszott le csapatunk. Az ok prózai. A Budafóka gyerek csapata nem tudott megfelelő létszámban kiállni a mérkőzésre. Itt várhatóan a szövetség a versenykiírás szerint hozza meg döntését és a mérkőzés végeredményét. A serdülők kitettek magukért és magabiztosan hozták a meccset a szerény képességű fókák elen.

OB II/Középszakasz -  Majdnem hibátlan hétvége

OB II/Középszakasz - Majdnem hibátlan hétvége

Március 24-én szombaton a középszakasz 1. fordulóját rendezték a vízilabda OB II-es férfi Bajnokságban Szentesen. Nyíregyháza felnőtt csapata a K4 csoportban a 9-16. helyezésért küzd. A középszakaszban három fordulót rendeznek, ahol hat mérkőzést játszik csapatunk a Szentes, Százhalombatta és a fővárosi Semmelweis Egyetem Vízilabda csapataival.

DK/Ifi: Megcsíptük a Csabát

DK/Ifi: Megcsíptük a Csabát

Az alapszakasz 5. fordulójával folytatódott az Dél-Keleti Ifi Bajnokság Miskolcon, ahol az AQUA Ifi csapata is szerepelt. Az első meccsen a Kecskeméttől  szoros küzdelemben (10-13) kikaptunk, míg a második mérkőzésen a Békéscsabát (18-2) Lipták Milán vezérletével magabiztosan legyőztük.

BENU/Utánpótlás OB: Vasárnapi batta verés

BENU/Utánpótlás OB: Vasárnapi batta verés

Kis túlzással a hét utolsó mozzanata volt az Utánpótlás Országos Bajnokság 11. fordulójának két mérkőzése Százhalombattán, ugyanis a mérkőzések meglehetősen szokatlan időpontban vasárnap kora este kezdődtek. A betegségektől tizedelt, de egyre jobb formát mutató OB utánpótlás keretet nem zavarta a rendhagyó időpont és "csont nélkül" magabiztosan hozták mind a két mérkőzést.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

Észak-keleti Gyermek III. Bajnokság
6. forduló Nyíregyháza Sóstófürdő
2019. jún. 08. szombat
10:00 AQUA SE - DVSE vegyes
13:00 ZF-Eger - AQUA SE

További mérkőzések:
11:00  DVSE  - ZF-Eger
12:00  DVSE vegyes - PannErgy-MVLC
14:00  PannErgy-MVLC  - DVSE

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók