Egy karcsapással közelebb...

Egy karcsapással közelebb...

Hamarosan elindulhat az új uszoda építése Nyíregyháza belvárosban, a sikeres pályázó az AQUA SE. Egyesületünk elnöke, Szakács Roland a hétfői közös sajtótájékoztatón kiemelte:

Vidék Bajnokság: Nincs megállás

Vidék Bajnokság: Nincs megállás

Nem sokat pihenhetnek az AQUA Se vízilabdázói, hiszen január 06-án szombaton tovább folytatódnak a Vidék Bajnokság küzdelmei. A Gyerek II. csapat hazai környezetben, míg a serdülők idegenben kezdik meg 2018-as szereplésüket.

Tehetségek találkozója Egerben

Tehetségek találkozója Egerben

Remek visszaigazolása az egyesületnél folyó kiváló szakmai munkának az, hogy évről-évre egyre több saját nevelésű játékos kap meghívást a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett válogatott tehetséggondozó edzéseire. Az Északi régióban 2006-ban született fiúk közös edzésére a két ünnep között december 27-én szerdán került sor Egerben.

Gálamérkőzés a kék cápákkal

Gálamérkőzés a kék cápákkal

Óévbúcsúztató vízilabda mérkőzést játszik az AQUA SE Serdülő csapata a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdázóival december 29-én pénteken. Erről közös sajtótájékoztatón számolt be a két csapat vezetése.

Minden jó, ha jó a vége

Minden jó, ha jó a vége

Idei utolsó mérkőzését is lejátszotta Serdülő és Gyermek korosztályos csapatunk az Országos Bajnoki rendszerben. Vasárnap ismét a Kőér utcai uszodában meccselt az AQUA, ezúttal a Honvéd ellen.


Beleadtak apait-anyait

Beleadtak apait-anyait

A hétvégén elkezdődött a ÉKLK Gyermek V. csapatának szereplése is! A vegyes összetételű (2007/2008) együttes Debrecenben kezdte meg szereplését. A helyi sportuszodában a Zempléni Vízilabda Klubbot legyőzte, míg a házigazda debreceniekkel döntetlen játszott csapatunk.

7. AQUA Farsangi bál

7. AQUA Farsangi bál

Egyesületünk 2018. február 10-én 7. alkalommal rendezi meg hagyományos sportbálját. A helyszín a Korona Hotel emeleti díszterme lesz, amely egyedülálló, patinás rendezvényhelyszín Nyíregyháza belvárosában. Az eseményen svédasztalos vacsora, éjfélkor töltött káposzta kerül az asztalokra.

OB: Újra a fővárosban ezúttal a sereghajtó ellen

OB: Újra a fővárosban ezúttal a sereghajtó ellen

Idei utolsó mérkőzését játssza vasárnap az Aqua Serdülő és Gyerek korosztályos csapata. Az Országos Bajnokság soron  következő fordulójában ismét a fővárosban kell teljesíteni Kántor Gábor és Szilágyi Csongor legényeinek.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

Kapcsolódó videók