ÉK Liga: Két Eger egy csapásra

ÉK Liga: Két Eger egy csapásra

Remek hétvégét tudhat maga mögött a Gyerek V. csapat, hiszen kettős győzelemmel sikerült zárni a hétvégi fordulót az Észak Keleti Liga Kupában. A sorsolás szerint mindkét mérkőzést az Eger korosztályos csapataival játszottuk Miskolcon.

Gyerek III. - Példaképek előtt

Gyerek III. - Példaképek előtt

Szombaton újabb korosztályban mutatkozik be egyesületünk utánpótlás csapata. A Gyerek III.-ban a 2006/2007-es születésű játékosok szerepelhetnek.

Gyerek V. - Miskolcon az Eger ellen

Gyerek V. - Miskolcon az Eger ellen

Szombaton folytatódik az ÉKLK versenysorozat a legkisebbek számára. A Gyerek V. csapatunk ezúttal Miskolcon a Selyemréti uszodában szerepel, ahol mindkét meccset a ZF Eger korosztályos csapatával játsszuk.

Gyerek II. - Sikeres évkezdet

Gyerek II. - Sikeres évkezdet

Hazai pályán folytatta szereplését Gyerek II csapatunk a Vidék Bajnokság küzdelmeiben. A múlt szombaton megrendezett mérkőzéseken a Szolnok és a CSS Viitorul Cluj-Napoca csapataival játszottunk és arattunk kettős győzelmet.

Serdülő: Baján túl, Szabadka előtt...

Serdülő: Baján túl, Szabadka előtt...

A serdülőknek is sikeresen indult az idei esztendő. Debrecenben rendezték a Vidék Bajnokság aktuális fordulóját, amely tartogatott váratlan meglepetést is.

Egy karcsapással közelebb...

Egy karcsapással közelebb...

Hamarosan elindulhat az új uszoda építése Nyíregyháza belvárosban, a sikeres pályázó az AQUA SE. Egyesületünk elnöke, Szakács Roland a hétfői közös sajtótájékoztatón kiemelte:

Vidék Bajnokság: Nincs megállás

Vidék Bajnokság: Nincs megállás

Nem sokat pihenhetnek az AQUA Se vízilabdázói, hiszen január 06-án szombaton tovább folytatódnak a Vidék Bajnokság küzdelmei. A Gyerek II. csapat hazai környezetben, míg a serdülők idegenben kezdik meg 2018-as szereplésüket.

Tehetségek találkozója Egerben

Tehetségek találkozója Egerben

Remek visszaigazolása az egyesületnél folyó kiváló szakmai munkának az, hogy évről-évre egyre több saját nevelésű játékos kap meghívást a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett válogatott tehetséggondozó edzéseire. Az Északi régióban 2006-ban született fiúk közös edzésére a két ünnep között december 27-én szerdán került sor Egerben.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság 2018/2019
Alapszakasz - B csoport
Helyszín: Nagykanizsa uszoda

15. Forduló: (2019.03.31. előre hozott mérkőzés)
2018. szept. 29. szombat
15:30 KVSE- AQUA SE (gyerek)
17:00 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

1. Forduló:
2018. szept. 30. vasárnap
10:00 KVSE- AQUA SE (gyerek)
11:30 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók