Gálamérkőzés a kék cápákkal

Gálamérkőzés a kék cápákkal

Óévbúcsúztató vízilabda mérkőzést játszik az AQUA SE Serdülő csapata a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdázóival december 29-én pénteken. Erről közös sajtótájékoztatón számolt be a két csapat vezetése.

Minden jó, ha jó a vége

Minden jó, ha jó a vége

Idei utolsó mérkőzését is lejátszotta Serdülő és Gyermek korosztályos csapatunk az Országos Bajnoki rendszerben. Vasárnap ismét a Kőér utcai uszodában meccselt az AQUA, ezúttal a Honvéd ellen.


Beleadtak apait-anyait

Beleadtak apait-anyait

A hétvégén elkezdődött a ÉKLK Gyermek V. csapatának szereplése is! A vegyes összetételű (2007/2008) együttes Debrecenben kezdte meg szereplését. A helyi sportuszodában a Zempléni Vízilabda Klubbot legyőzte, míg a házigazda debreceniekkel döntetlen játszott csapatunk.

7. AQUA Farsangi bál

7. AQUA Farsangi bál

Egyesületünk 2018. február 10-én 7. alkalommal rendezi meg hagyományos sportbálját. A helyszín a Korona Hotel emeleti díszterme lesz, amely egyedülálló, patinás rendezvényhelyszín Nyíregyháza belvárosában. Az eseményen svédasztalos vacsora, éjfélkor töltött káposzta kerül az asztalokra.

OB: Újra a fővárosban ezúttal a sereghajtó ellen

OB: Újra a fővárosban ezúttal a sereghajtó ellen

Idei utolsó mérkőzését játssza vasárnap az Aqua Serdülő és Gyerek korosztályos csapata. Az Országos Bajnokság soron  következő fordulójában ismét a fővárosban kell teljesíteni Kántor Gábor és Szilágyi Csongor legényeinek.

Debrecenben folytatódik az Észak-keleti Liga Kupa

Debrecenben folytatódik az Észak-keleti Liga Kupa

A hétvégén folytatódik az Észak-keleti Liga Kupa, amelyben ezúttal az Aqua Gyerek V. csapata (2007/2008 korcsoport) küzd a bajnoki pontokért.

Bajnoki címre hajt a GYEREK IV.

Bajnoki címre hajt a GYEREK IV.

Ismét sikeres hétvégét zárt az AQUA SE GYEREK IV. korosztályos vízilabda csapata a Vidék Bajnokság fordulójában ezúttal Békéscsabán. A viharsarki viziten négyből négy meccset nyert meg a csapat.

GYEREK IV. - Kétnapos Csabai feladat

GYEREK IV. - Kétnapos Csabai feladat

A hétvégén kétnapos fordulót rendeznek a Vidék Bajnokság Gyerek IV. korcsoportjában ezúttal Békéscsabán. Csapatunk és a három fős stáb szombaton reggel kelt útra, hogy két-két bajnokit teljesítsen a viharsarki városban.


<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság 2018/2019
Alapszakasz - B csoport
Helyszín: Nagykanizsa uszoda

15. Forduló: (2019.03.31. előre hozott mérkőzés)
2018. szept. 29. szombat
15:30 KVSE- AQUA SE (gyerek)
17:00 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

1. Forduló:
2018. szept. 30. vasárnap
10:00 KVSE- AQUA SE (gyerek)
11:30 KVSE- AQUA SE (Serdülő)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók