Öt méteren múlt a siker

Öt méteren múlt a siker

Az 5. fordulóban ismét hazai pályán szerepeltek csapataink az Utánpótlás Országos Bajnokságban. Az őszi szünet utolsó napjára kiírt mérkőzésen a jó erőkből álló Cegléd csapatát fogadtuk. A legizgamasabb meccs ismét az ifi csapaté volt, hiszen 9-9 es döntetlen után csak büntetőkkel(ötméteres lövésekkel) tudta elvinni a vendég csapat a bajnoki pontokat. A mérkőzések az AQUA SE YouTube  csatornáján visszanézhetők. Folytatás november 17-én újra hazai környezetben a Dunakanyar ellen.

ÉK Régió Liga Kupa - Így kell kezdeni

ÉK Régió Liga Kupa - Így kell kezdeni

November első hétvégéjén megkezdődött az Észak-keleti  Régió Liga Kupa Gyermek III. csapatainak kvalifikációja. A "C" csoportban szereplő csapatunk Hatvani Péter edző irányításával villámrajtott vett a miskolci, Kemény Dénes Sportuszoda vizében. A srácok magabiztosan hozták mindkét mérkőzésüket. A következő forduló november 24-én hazai pályán lesz, ahol remélhetőleg ismét  hasonlóan szép eredményeket ér el a csapat.

Angol-Magyar Hódmezővásárhelyen

Angol-Magyar Hódmezővásárhelyen

Október utolsó hétvégéjén folytatódott a 2019/2020. UP Országos bajnokság a 4. fordulóval. Ezúttal a Dél -Alföld másik "vízilabdás fellegvárába" Hódmezvásárhely látogatott el csapatunk. 
Az ifik vereséggel és érdekes eredménnyel zárták ezt a fordulót.A mérkőzés kevés gólt és Angol-Magyar végeredményt hozott. Serdülő csapatunk megszerezte első győzelmét, míg gerek csapatunk ismét kikapott.

Csongrádi pillanatok vereséggel

Csongrádi pillanatok vereséggel

Október első hétvégéjén a folytatódott a 2019/2020. UP Országos bajnokság a 3. fordulóval. A Dél - Alföld egyik "vízilabdás fellegvárába" Csongrádra látogatott el csapatunk. Sajnos ezen a hétvégén sem sikerült pontot, pontokat szerezni. Mind három csapatunknak voltak jó pillanatai a mérkőzéseken, de ez a győzelemhez kevésnek bizonyult. A következő fordulóban lehet majd javítani ismét a Dél -Alföldön.

Nyulak a Szigeten

Nyulak a Szigeten

Szeptember utolsó hétvégéjén a fővárosban folytatódott a 2019/2020. évi UP Országos bajnokság 2. fordulója. A nagy múltú és nevű fővárosi Oázis csapata bizonyította hírnevét és mind három korosztályban magabiztos győzelmet aratott csapataink fölött. Bonyolította a csapat életét, hogy a mérkőzés helyszínét (Margitsziget) a forgalmi lezárások miatt gyalog kellett megközelíteni.

Két hét uszoda nélkül

Két hét uszoda nélkül

Tisztelt Szülők, Sportolók! Tájékoztatunk mindenkit, hogy a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt..a mai nap megkezdte az 50 méteres medence téli üzemmódra való felkészítését. A követező két hétben a karbantartási munkák és a víz cseréje mellett a sátor is felkerül az 50 méteres úszómedence fölé. Várhatóan október 13-át követően vehetjük újra birtokba az uszodát!

Utánpótlás OB - Felemás bajnoki rajt

Utánpótlás OB - Felemás bajnoki rajt

Vasárnap az AQUA SE utánpótlás csapatai megkezdték a 2019/2020. évi országos bajnokságot. Az első fordulóban a Békéscsaba ifjúsági, serdülő és a gyermek korosztályos csapatát láttuk vendégül. Az ifik remek játékkal győztek, míg két fiatal csapatunk kikapott. 

Edzésben az AQUA SE leány csapata

Edzésben az AQUA SE leány csapata

Újabb mérföldkőhöz érkezett a 15 éve működő Aqua Sport Egyesület. Augusztus közepe óta gőzerővel készül utánpótlás korosztályú lány csapatunk első bajnoki szezonjára. Egyesületünkben eddig is sok lány ismerkedett már meg a vízilabda sportággal, ám a  megfelelő létszám hiányában önálló csapat indítására nem volt lehetőség. Az elmúlt évek tudatos építkezésének és az újonnan csatlakozónak köszönhetően a 2019/2020-as szezonban erre most lehetőség nyílik az Észak Keleti Liga Bajnokságban.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság
Alapszakasz - A2- Kelet
6. forduló. 2019. november. 17. vasárnap  
Nyíregyháza Sóstófürdő 50 méteres uszoda

AQUA SE- Dunakanyar Waterpolo
11:00 Gyerek  
12:15 Serdülő
13:30 Ifjúsági


MVLSZ Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság
Zöld csoport - 1. forduló
2019.november. 16.szombat
Szentesi fedett uszoda
12:00 AQUA SE - Yordo Szentes
18:00 Szegedi VPS II - AQUA SE

MVLSZ Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság
Zöld csoport - 1. forduló
2019. november. 17.vasárnap
Szentesi fedett uszoda
08:30 AQUA SE-HVSC
11:30 AQUA SE-Csongrád
 

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók