Mérföldkő - Újra felnőtt vízilabda csapata van Nyíregyházának

Hét év kihagyás után az OB II-es férfi felnőtt bajnokságban indít csapatot a nyíregyházi Aqua Sport Egyesület. A 14 éve működő utánpótlás nevelő egyesület korábban már többször is szerepelt a hazai bajnokság harmadik vonalában. Az egyesületben sportoló közel 200 fiatal utánpótlás szinten évről-évre szép sikereket ér el a korosztályos bajnokságokban. Az egyesület emellett több tehetséget is adott már a hazai vízilabdázásnak.

A 2018/19-es szezonban az egyesület elért olyan mérföldkőhöz, amikor a "kiöregedett" serdülő játékosokból (Spák Csanád, Gura Zsombor, Vetési Szabolcs, Molnár Kristóf) és a korábbi sajátnevelésű, de még aktív vízilabdásokból(Módy Tóbiás, Szilágyi Botond, Horváth Levente és Demeter, Biri Balázs, Csiszár Ákos, Hell Dávid) ismét összeállhatott egy ütőképes csapat. Erősítésként szerepel a csapatban kettős játékengedéllyel két debreceni (Lovas Bence, Baráth Balázs)és egy egri vízilabdás (Rácz Balázs), míg az Aqua edzői teamből (Urbin Tibor, Szilágyi Csongor, Hatvani Péter) is csatlakoztak a csapathoz.  

A játékosok augusztus közepe óta heti két edzéssel készülnek a bajnokságra. A napokban az is kiderült, hogy az alapszakaszban a Cegléd, Gyöngyös, Pesterzsébet, Miskolc és az Eger alacsonyabb osztályú csapataival játszunk. Az első fordulót szeptember 22-én szombaton Egerben rendezik.


MVLSZ Férfi OB II Osztályú Bajnokság 2018/19
Észak Keleti Csoport - Alapszakasz

1. FORDULÓ:
2018. szept. 22. szombat  - Eger Termálfürdő
11:00 Dr. Synergy-Miskolc - AQUA SE
13:00 AQUA SE - Egri Vízmű SC

Chania

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság
Alapszakasz - A2- Kelet
1.forduló. 2019. szept.22.vasárnap 
Nyíregyháza, Sóstófürdő 50 m-es

Aqua Se - Swietelsky Békéscsaba
13:00 Gyerek  
14:15 Serdülő
15:30 Ifjúsági

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók