Utánpótlás OB: Bajnok az Aqua Se

Május 19-én vasárnap hazai pályán zárult a BENU Utánpótlás Országos Bajnokság B csoportjának küzdelme, ahol az Aqua Se két csapata is érmes reményekkel várta a bajnoki finálét. Az utolsó forduló jelentőségét az is adta, hogy éppen a bajnoki címre esélyes Budapest Honvéd (HUVK SE II) csapata volt az ellenfél a Sóstói Parkfürdőben rendezett mérkőzéseken.

Az Aqua Se mindkét csapata számára nagy volt a tét, különösen a serdülőknek, hiszen ha  győznek akkor pontegyenlőséggel, de jobb gólkülönbséggel bajnoki címet ünnepelhetnek.

Országos Bajnok a Serdülő csapat
A nap legnagyobb kérdése az volt, hogy Kántor Gábor edző a mérkőzés végén száraz marad-e, vagy a medencében zárja a bajnoki évet. Nos játékosok tettek róla, hogy vizes legyen a mester és remek egyéni teljesítményekkel végig vezetve legyőzték a Honvéd csapatát így pontegyenlőséggel, de a jobb gólkülönbségnek köszönhetően bajnoki címet ünnepelhetünk. Érdekesség, hogy a Honvéd egész évben vezette a bajnokságot és csak legvégén csúszott le az aranyéremről.

AQUA SE - HUVK SE II
       11 - 7
 (1-1, 3-1, 3-1, 4-4)
Nyíregyháza, Sóstói uszoda 150 néző
Gól: Lipták Milán(5), Kedves Iván(2), Szanics Gergely (2),Lamos Balázs(1),Pazonyi György(1)

Bronzérmes Gyerekek

Gyerek csapatunk harmadik helyezése már biztos volt a forduló előtt, de egy utolsó győzelem esetén valamint egy kis "kanizsai segítséggel" akár az ezüstérem is meglehetett volna. Csapatunk végül kikapott vereséget szenvedett és harmadik lett a bajnokságban.

 

Chania

Kapcsolódó videók