Ússz az Egészségedért!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Aqua Sport Egyesület idén is várja a Magyar Úszás Napján Nyíregyháza sportszerető lakosságát, kicsiket és nagyokat, akik vállalják, hogy egészségük érdekében teljesítik a 750 méteres távot a Sóstói tó hullámai között. A helyszín idén is a Tófürdő, amely megújulva ezen a napon nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A futamokat versenyzői és amatőr kategóriákban határozták meg a szervezők.

A versenyzői futamokon valamely sportszervezet igazolt sportolói vehetnek részt. Az eseményre regisztrált és a távot sikeresen teljesítők ajándékot kapnak a szervezőktől. Futamonként az I-III. helyezettek díjazásban részesülnek. Külön is díjazzuk a legidősebb és a legfiatalabb résztvevőt.


Az esemény célja az úszás és az egészséges életmód népszerűsítése. A szervezők ez esemény zárásaként egy tál étellel és egy üveg ásványvízzel kedveskednek a résztvevőknek. Az eseményen mindenki saját felelősségére vehet részt. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják. Az esemény ideje alatt ingyenes egészségügyi szűrések várják az érdeklődőket.
A rendezvény a Magyar Úszás Napja alkalmából Nyíregyháza MJV Önkormányzata, az Aqua Sport Egyesület, a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. valamint a helyszínt biztosító Sóstó Gyógyfürdők Zrt. együttműködésében valósul meg.

Program:
9 órától: Érkezés, regisztráció a Tófürdő bejáratánál
Köszöntőt mond: Dr. Kovács Ferenc polgármester
10 óra: Sportolói futam indítása  
Díjazásban részesülnek az I-III. helyen végző versenyzők
11 óra: Amatőr futam indítása
Díjazásban részesülnek az alábbi kategóriák az I-III. helyezettjei:
Gyerek (10 - 14 év)
Junior (14 - 18 év)
Felnőtt (18- 50 év)
Szépkorú (+ 50)

12.30: Eredményhirdetés, díjak átadása
13.00: Ebéd

Részvételi szándékáról kérjük szíves visszajelzését 2019. június 13-ig az iroda@aquase.hu e-mail címre!

 

Chania

Kapcsolódó videók