DK/Gyerek III. - Szépen csillog a bajnoki bronz

Bronzérmet szerzett a Dél-Keleti Gyerek III. bajnokságban korosztályos csapatunk. Az utolsó fordulóban épp a bajnoki címet elnyerő Csongrád otthonában szerepeltünk háromnapos fordulóban május utolsó hétvégéjén. A hosszú utazást követően az első meccset pénteken este (Piranha Kopé ellen) magabiztosan nyerte meg a Hatvani Péter által irányított csapat.

Szombaton a Csongrádtól (18-2) kaptunk ki, míg a nap második meccsen szoros meccsen vertük a Szeged(4-7) csapatát. Vasárnap idegtépő, izgalmas meccsen(4-10) alul maradtunk a Hódmezővásárhellyel szemben, míg a hétvége zárásaként az Invictus csapatát(16-1) könnyedén győztük le.

Összegezve a bajnoki szereplést a srácok mindent megtettek a sikerért, de a bajnokesélyes csapatok ellen nem sikerült jó eredményt elérni. Érdekesség, hogy a bajnokságban nyújtott egész éves teljesítmény és az ott kapott pontszámok(érték) alapján csapatunk két tagja remekül teljesített. Virág Bence (70,6%) a 12. helyen míg Csiszár Benedek(45,2%) a 25. helyen végzett a 200 fős mezőnyben.

Gratulálunk!

A bajnokság végeredménye(Zöld csoport):

1. Csongrád 73
2. HVSC 55
3. AQUA SE  48
4. SZNVE 21
5. Invictus 18
6. Piranha-KÓPÉ 9

Chania

Kapcsolódó videók