Készülünk a 16. bajnoki szezonra

Úszással valamint két felkészülési tornával alapoznak a tizenhatodik bajnoki szezonra az Aqua Sport Egyesület csapatai. Idén vélhetően utoljára a Sóstói strand ötvenméteres medencéjében kezdődött meg a felkészülés. Újdonság, hogy ifi korosztályú csapattal első alkalommal szerepel egyesületünk az utánpótlás országos bajnokságban, mellette további tíz utánpótlás csapatot indítunk a  különböző bajnoki rendszerekben köztük az első lánycsapatot. Az Országos Bajnokság várhatóan szeptemberben indul míg a területi bajnokságok októberben rajtolnak.

Augusztus 23-25. között nemzetközi felkészülési tornán szerepel gyerek III. csapatunk a szlovákiai Kassán. A nyár utolsó hetében hazai környezetben a Csongrád és Nagyvárad korosztályos csapataival közösen készül egyesületünk a 2019/2020-as bajnoki szezonra.

A felkészülésről Kántor Gábor edző nyilatkozott a megyei televíziónak:

Bár a sóstói 50 méteres medence mindig is megyei vízilabdázás és úszás bölcsője marad az idény egyik legmeghatározóbb pillanata várhatóan új uszoda őszi birtokba vétele lesz a vízilabdásban aktívan résztvevő több, mint 100 igazolt sportoló valamint a szurkolók számára. Egyesületünk szeptembertől továbbra is várja a 4-6 éves korosztályú lányok, fiúk jelentkezését. Az úszásoktatást (alapokat) továbbra is szakképzett edzőink végzik H-P -ig a megszokott helyen a Bethlen Gábor utcai Görög Katolikus iskola tanmedencéjében.

Chania

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság
Alapszakasz - A2- Kelet
6. forduló. 2019. november. 17. vasárnap  
Nyíregyháza Sóstófürdő 50 méteres uszoda

AQUA SE- Dunakanyar Waterpolo
11:00 Gyerek  
12:15 Serdülő
13:30 Ifjúsági


MVLSZ Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság
Zöld csoport - 1. forduló
2019.november. 16.szombat
Szentesi fedett uszoda
12:00 AQUA SE - Yordo Szentes
18:00 Szegedi VPS II - AQUA SE

MVLSZ Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság
Zöld csoport - 1. forduló
2019. november. 17.vasárnap
Szentesi fedett uszoda
08:30 AQUA SE-HVSC
11:30 AQUA SE-Csongrád
 

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók