Készülünk a 16. bajnoki szezonra

Úszással valamint két felkészülési tornával alapoznak a tizenhatodik bajnoki szezonra az Aqua Sport Egyesület csapatai. Idén vélhetően utoljára a Sóstói strand ötvenméteres medencéjében kezdődött meg a felkészülés. Újdonság, hogy ifi korosztályú csapattal első alkalommal szerepel egyesületünk az utánpótlás országos bajnokságban, mellette további tíz utánpótlás csapatot indítunk a  különböző bajnoki rendszerekben köztük az első lánycsapatot. Az Országos Bajnokság várhatóan szeptemberben indul míg a területi bajnokságok októberben rajtolnak.

Augusztus 23-25. között nemzetközi felkészülési tornán szerepel gyerek III. csapatunk a szlovákiai Kassán. A nyár utolsó hetében hazai környezetben a Csongrád és Nagyvárad korosztályos csapataival közösen készül egyesületünk a 2019/2020-as bajnoki szezonra.

A felkészülésről Kántor Gábor edző nyilatkozott a megyei televíziónak:

Bár a sóstói 50 méteres medence mindig is megyei vízilabdázás és úszás bölcsője marad az idény egyik legmeghatározóbb pillanata várhatóan új uszoda őszi birtokba vétele lesz a vízilabdásban aktívan résztvevő több, mint 100 igazolt sportoló valamint a szurkolók számára. Egyesületünk szeptembertől továbbra is várja a 4-6 éves korosztályú lányok, fiúk jelentkezését. Az úszásoktatást (alapokat) továbbra is szakképzett edzőink végzik H-P -ig a megszokott helyen a Bethlen Gábor utcai Görög Katolikus iskola tanmedencéjében.

Chania

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság
Alapszakasz - A2- Kelet
1.forduló. 2019. szept.22.vasárnap 
Nyíregyháza, Sóstófürdő 50 m-es

Aqua Se - Swietelsky Békéscsaba
13:00 Gyerek  
14:15 Serdülő
15:30 Ifjúsági

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók