Utánpótlás OB - Három csapattal az országos elitben

Az augusztus eleje óta tartó felkészülési időszakot követően vasárnap újra beindul a "nagyüzem" a Fiú Utánpótlás Országos Bajnokságban. Érdekesség, hogy ebben a szezonban Gyerek, Serdülő és Ifjúsági csapatot is indít egyesületünk a hazai elitnek számító bajnokságban. Az AQUA Sport Egyesület számára az OB mindig is kiemelt fontosságú, hiszen a különböző korosztályokban a vetélytársak elleni mérkőzéseken tudjuk felmérni, hogy mennyire sikeres és eredményes az egyesületnél végzett szakmai munka.

Növeli az idei bajnokság jelentőségét, hogy serdülő csapatunk bajnokként indul harcba az új szezonban. A sorsolás szerint az alapszakaszban ezúttal az A2 Keleti csoportjában játsszuk mérkőzéseinket, majd az elért eredménytől függően januártól folytatódik a középszakasz és a rájátszás.
A  keretben a nyáron történtek változások. Néhány korábban meghatározó játékos más városban folytatja egyetemi vagy középiskolai tanulmányait ezért átigazolt más klubhoz. Örömteli azonban, hogy a csapatokat a feltörekvő utánpótlás bázisból most is sikerült pótolni az edzőknek.  Az OB első fordulóját szeptember 22-én vasárnap Nyíregyházán, Sóstófürdő az 50 m-es medencében, ahol a Swietelsky Békéscsaba lesz a vendég.

Chania

Edzőmeccsek:

Október. 08. kedd:
2007-as csapat(Edző:Hatvani Péter)
Debrecen

Október. 09. szerda:
Serdülő csapat(Edző:Szilágyi Csongor)
Debrecen

Október.11. Péntek:
2008-as csapat(Edző: Urbin Tibor)
Sátoraljaújhely

Gyerek csapat (Edző:Szilágyi Csongor)
Debrecen


Október 12., szombat:
FIÚ 2007-ES TEHETSÉGGONDOZÓ EDZÉS – ÉSZAKI RÉGIÓ
Miskolc, Selyemréti Strandfürdő, 
Edzések: 10.00-12.00, 14.00-15.30

Október 13., vasárnap: 
FIÚ 2007-ES TEHETSÉGGONDOZÓ EDZÉS – ÉSZAKI RÉGIÓ
Miskolc, Kemény Dénes Sportuszoda, 
Edzések: 10.00-12.00, 14.00-15.30

Csiszár Benedek
Virág Bence
Virág Botond
Rudik Zsombor
Haraszti Vendel (kapus)
Székely Ábel (balkezes)

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók