Utánpótlás OB - Három csapattal az országos elitben

Az augusztus eleje óta tartó felkészülési időszakot követően vasárnap újra beindul a "nagyüzem" a Fiú Utánpótlás Országos Bajnokságban. Érdekesség, hogy ebben a szezonban Gyerek, Serdülő és Ifjúsági csapatot is indít egyesületünk a hazai elitnek számító bajnokságban. Az AQUA Sport Egyesület számára az OB mindig is kiemelt fontosságú, hiszen a különböző korosztályokban a vetélytársak elleni mérkőzéseken tudjuk felmérni, hogy mennyire sikeres és eredményes az egyesületnél végzett szakmai munka.

Növeli az idei bajnokság jelentőségét, hogy serdülő csapatunk bajnokként indul harcba az új szezonban. A sorsolás szerint az alapszakaszban ezúttal az A2 Keleti csoportjában játsszuk mérkőzéseinket, majd az elért eredménytől függően januártól folytatódik a középszakasz és a rájátszás.
A  keretben a nyáron történtek változások. Néhány korábban meghatározó játékos más városban folytatja egyetemi vagy középiskolai tanulmányait ezért átigazolt más klubhoz. Örömteli azonban, hogy a csapatokat a feltörekvő utánpótlás bázisból most is sikerült pótolni az edzőknek.  Az OB első fordulóját szeptember 22-én vasárnap Nyíregyházán, Sóstófürdő az 50 m-es medencében, ahol a Swietelsky Békéscsaba lesz a vendég.

Chania

Észak-gyerek I. Bajnokság
Rájátszás Felsőház 2. forduló
2020. február 15. szombat  
Miskolc, Kemény Dénes Uszoda

11:00 PannErgy-MVLC-MiskolC -AQUA SE
14:00 AQUA SE- BVSC-Zugló


MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság
Alapszakasz - A2- Kelet
9. forduló. 2020. febr. 16. vasárnap  
Nyíregyháza Sóstói 50 méteres uszoda

AQUA SE-Oázis SC
11:00 Gyerek  
12:15 Serdülő
13:30  Ifjúság

 

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók