Bajnok lett a Doktor Úr!

Mindig örömmel számolunk be olyan saját nevelésű játékosok sikeréről, akik egykor egyesületünkben kezdték sportpályafutásukat. A nyíregyházi kötődésű, 1993-as születésű Módy Tóbiás kisiskolásként Urbin Tibor "keze alatt" ismerkedett meg a vízilabdázással. Az Aqua Sport Egyesületnél eltöltött évek alatt végigjárta a szamárlétrát és tehetségének, igyekezetének köszönhetően szerepelt az OB II-es felnőtt csapatban is.

Tudásra nem csak szülővárosában, de Budapesten is felfigyeltek. Így került később a nagynevű UVSE csapatához, ahol stabil csapattag volt korosztályában.

Mozgalmas egyetemi évek

Tóbiás a margitszigeti évek után Debrecenbe tette át székhelyét hiszen felvételt nyert a Debreceni Egyetemre. Eközben a DVSE csapatában pólózott, majd 2012-ben Ő maga szervezte meg az egyetemi pólócsapatot. Az egyetemi évek mozgalmasan teltek, hiszen egyszer nyert MEDIKUS Kupát (2018) míg kétszer Egyetemi és Főiskolai Vízilabda Bajnokságot csapatával (2017, 2018). Ez utóbbi sikerből a másodikat éppen az elmúlt héten a Kőér utcában rendezett négyes döntőben. Általános orvos hallgatóként a 2014/15-ös tanévben megkapta az Egyetem Kiváló Sportolója kitüntető címet.

Új célok az életben

Tóbiás most új célok és kihívások felé tekint, hiszen az egyetemi csapatból idén "kiöregedett" és időközben ledoktorált. Jelenleg rezidensként dolgozik és a DVSE OB I/B csapatában vízilabdázik. Elmondása szerint mindig büszke lesz arra, hogy az AQUA SE volt nevelőegyesülete. Manapság is kapcsolatban van egykori csapatával, hiszen a hazai bajnoki mérkőzéseken gyakran vállal orvosi felügyeletet.

Serleg és orvosi táska

Tóbiás a hétvégi Nagykanizsa elleni bajnoki mérkőzésre kivételesen nem csak orvosi táskáját, de 2018-as bajnoki serlegét is elhozta a Sóstói uszodába.

Szívből Gratulálunk!

Chania

Dél-Keleti Gyerek IV. Bajnokság
Alapszakasz 3.forduló. 
2020. Január 25. szombat
Békéscsaba Uszoda 

13:00 AQUA SE- Csongrád
15:00 AQUA SE- HVSE


Észak-gyerek III. Bajnokság
Rájátszás Felsőház 1. forduló
2020. január 25. szombat  
Debrecen sportuszoda

12:00 PannE Miskolc - AQUA SE
16:00 AQUA SE- Dinamo Ungvar


Dél-Keleti Gyerek IV. Bajnokság
Alapszakasz 3.forduló. 
2020. Január 26. vasárnap
Békéscsaba Uszoda 

09:00 Gyula - AQUA SE
12:00 Békéscsaba -AQUA SE

Támogatóink

img img img img img img img

Kapcsolódó videók